VACATION IN TRUE DANISH CAMPING STYLE

Dragstrup Camping on Mors

Dragstrup Camping Mors

Dragstrup Camping is centrally located in beautiful natural surroundings on the sunny Island Mors. Rich in wildlife. Lots of animals and birds. Cozy and quiet family campsite with excellent shelter and close to the beach and woods.
Naturen i Dragstrup giver plads til ro, nærvær, vandreture, cykelture samt vandpjask i fjorden. Hvis Limfjordens ikke er noget for dig, er vi så heldige at kunne tilbyde vores opvarmede saltvandspool på pladsen.
Der er hver dag mulighed for at få friskbagt morgenbrød i butikken, hvor du også kan købe byens største is.

The relaxing vacation full of experiences

At Dragstrup Camping you never get bored. There is plenty to do for the whole family. Among other things, we can offer:

Reviews

Henning Kiil
Read More
Vores første besøg på campingpladsen, men helt sikkert ikke det sidste. En stille og rolig familiecampingplads i en skøn natur og med de nødvendige faciliteter til rådighed. Alt meget velholdt og rengjort flere gange om dagen. Flinke værtsfolk, der medvirkende til den gode stemning på pladsen. Tak for en dejlig uge i juli på plads nr. 69
Jacob de Jong
Read More
Rigtig hyggeligt lille campingplads hvor man har under holdning til det små og hvor man ikke behøver være bange for at børnene bliver væk. Der er ro og en pragtfuld natur og samtidig er men tæt ved vandet 👍👍👍🌄
Tiede Camilla
Read More
Virkelig hyggelig campingplads! Vi lejede en campingvogn, hvor sengen var ca 20 cm for kort til min mand på 185 cm. men det gik. Der er en dejlig saltvandspool og områderne er rene og pæne. Ejerne er rigtig søde og hjælpsomme.
Karen Engell Dalsgaard
Read More
Dejlig plads i den skønneste natur. Fjord, strand og strandenge, vikde blomster og fuglesang. Pladsen er lækker og velholdt af de sødeste mennesker.
John Andersen
Read More
Den camping plads har det en plads skal have der er plads til både voksen og børn samt dyr. Vi har lagt der i ca 15 år fast og syntes der er dejlig man kan slappe af . Der er de fasiteter som virker bog trænger mini golf til en eftersyn men det kan bruges og er sjov.børnebørnen ser vi ikke meget til de finder hurtig ander børn at leje med og kan som tider ander sprog når de kommer tildage til middag for at hurtig at spise der er en flot natur og ikke lang til vandet værtsparet er så daglig og flinke de står på hænder for deres gæster. Og der er gode vare i butikken så en plads der er hver at besøge.
Previous
Next